Sen Sandığım Şey

Düşlerime süzülen, uyandığımda anımsadığım tek bir kişi vardı.
Ama kim olduğunu bilmiyordum!
Adım Bena. Yıllardır Madrid’de yaşıyordum. İstanbul’a dönüp, en yakın iki arkadaşımla birlikte açtığım kafe hareketli ama dengeli günler getirmişti hayatıma. Geçmiş, bir sisin ardında kalmıştı. Güvende ve mutlu olduğumu sanıyordum. Sonra, her şeyin değiştiği o an geldi. Ve onunla tanıştım.
Beni bekleyen hikâye bir peri masalı değildi. Pembeler ve beyazlar yoktu. Sırlarla derinleşen bir karanlık kuşatmıştı çevremi. Her şey o karanlığın içinde saklanmıştı. Sırların çözülmesi için geriye dönmem gerekiyordu ama bunun yaratacağı depreme hazır mıydım, emin değilim.
Zeynep Çakman, “Sen Sandığım Şey” adlı kitabında ezber bozan, gizem dolu bir aşk hikâyesini anlatırken, insanı en derinlerde kalan karanlık yanlarıyla yüzleştiriyor.
Liste Fiyatı: 220,00TL
Derleyici: Ayşen Bozkuş
Editör: Füsun Taş
Yayın Tarihi: 16.11.2022
ISBN: 9786258446302
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 280
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm
Bu üründen 64 adet satın alındı.

İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
151,25TL
Kazanacağınız Puan: 278
Genellikle 4-6 gün içinde kargoya verilir.
Platin Üyelere Özel Fiyat 139,15TL
Okuma Listeleri:
1 kişi
0 kişi
2 kişi