banner
Sevgili Charlie

Sevgili Charlie

Otizmli genç bir delikanlının büyükbabası olan Earle, ilk olarak sevgili torunu Charlie’nin durumunu değerlendirmem ve ona çeşitli önerilerde bulunmam için benimle bağlantıya geçti. Onlar kendilerini yalnızca Charlie’nin eksiksiz ve dolu dolu bir yaşam sürebilmesi için tüm olanakları sonuna dek zorlamaya adamakla kalmayıp, aynı zamanda bu küçük delikanlıyı anlama konusunda benzersiz bir yaklaşım sergileyerek, onu iyi bir insan olma yolunda erişebileceği en üst düzeye ulaştırmak için yılmaz bir gayret sarf etmekteydiler.

Kitap Charlie’ye şahsi bir ileti şeklinde başlar ve burada Earle, zamanı geldiğinde hayatta olamama ihtimaline karşın, torununun sorabileceğini düşündüğü tüm soruların yanıtlarını verir, kitapta gözden kaçmayan bir diğer nokta ise, Earle’nin onca derin soruyu, otizmin gerektirdiği kavrayış gücü ve somutlukla ele alabilme yetisidir.

Earle’nin sahip olduğu ve benim hayatım boyunca çok nadiren karşılaşma fırsatına eriştiğim samimiyet, dobralık ve insancıllık özelliklerinin tümüne bu kitapta tanıklık edeceksiniz. Sizin de benim gibi bu kitabı okumaktan büyük zevk duyacağınızdan kuşkum yok.
Dr. Gary B. Mesibo

Liste Fiyatı: 12,96
Çevirmen: Işıl Aydın
Yayın Tarihi: 03.02.2012
ISBN: 9789754473087
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 136
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 6 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sevgili-charlie/267773.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:19159/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner