banner
Sıdıka Hanım

Sıdıka Hanım

Henüz bir beyaz gül tomurcuğu kadar saf ve temiz, yedi köyün güzeli, ünlü bir ağa kızı Sıdıka; fiziki güzelliğinin yanı sıra sağlam karakteri, duygusallığı, saygısı, görgüsü ve zarafeti ile ünü dillerde dolaşan bir genç kızdır.
 
Sıdıka, Saray köyündeki sarayında oturan on yedi köyün sahibi Saraylı Küçük Bey ile evlendirilir. Mutluluğu çok kısa sürer. “Güzellerin şansı yoktur,” sözü, Sıdıka için söylenmiş gibidir. Otoriter kayınvalidesinin himayesinde olması da hayatındaki acıları azaltmaya yetmez.
   Bir müddet sonra kocası ile aynı yatağı paylaşmak ona işkence gibi gelmeye başlamıştır. Bu arada yörenin ve zamanın ünlü bir şairi ile tamamen duygusal bir aşk yaşar. Ama aşkını da mutluluğu gibi Harput’un sarp kayalarından atmak zorundadır.
 
Sıdıka Hanım romanı; birkaç cümle ile anlatılamaz, hatta sadece okunmaz, okurken yaşanır. Sıdıka Hanım’ı okuduktan sonra “Mutsuzluğun resmini yapabilir misin?” sorusunun cevabını bulacaksınız. Ve cevabınız şöyle olacaktır: “Evet, mutsuzluğun resmi, Sıdıka Hanım romanı ile çizilmiştir.”
 
Bu muhteşem hikâyeyi Naşide Gökbudak’ın kaleminden okumak, ayrı bir mutluluk ve heyecan olacaktır.

Liste Fiyatı: 40,00
Yayın Tarihi: 19.06.2018
ISBN: 9786059976473
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 362
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 268 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 25,74
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sidika-hanim/466254.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6408775/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner