banner
Sihirli Kardelenler

Sihirli Kardelenler

Sihirli Kardelenler, hafızamda hapsedilmiş yüzlerce eşsiz hayat hikâyesinden yol bulup gün ışığına çıkan bir selamlaşmadır. Unuttuklarımızı, kaybettiklerimizi hatırlamak, güzel duygularla yâd etmektir. İster başımızla hafif bir selam verelim ister göz kapaklarımızı usulca kapatıp açarak kalpten kalbe yolculuk yapalım, insana ait güzelliklere duyulan sonsuz saygıdır.
Sihirli Kardelenler, hayatıma bir noktadan dokunup çiçekler açtıran insanlara vefa borcudur.    Teşekkür etmek karşımızdaki insanı onaylamaktır. Davranışının ve yaptığın iyiliğin anlamını biliyor ve bunun için sana minnet duygularımı teşekkür ederek ifade ediyorum demektir. Bu nedenle, duygu dünyasını bir karneyle süsleyen Yüksel’e, Çanakkale’de bir asker heykeliyle vedalaşan Ordulu Fikriye Teyze’ye, sırtındaki paltosunu öğrencisine veren öğretmene, insanları, çevreyi, hayvanları sevmenin  en büyük erdem olduğunu anlatan kahramanlarıma, en değerli yatırımın  insana yapılan yatırım olduğunu anlatan Aziz’e, güzel davranışlar edinmeme yardım eden, hayata sevgiyle bakmamı sağlayan öykülerimin kahramanlarına gönülden  teşekkür  ediyorum.
İnsanın iç dünyasında yarattığı adalet anlayışı ve hak kavramı, bütün hukuk sistemlerinin üstündedir. İnsanlar arasındaki ilişkileri kuvvetlendirmenin, güzel-leştirmenin, insanların birbirine güven duymasını sağlamanın, kötü düşüncelerden uzaklaştırmanın en kolay yolu, insanı sevmektir. Sevgi; huzur içinde bir arada yaşamanın en kolay ve en güvenilir yoludur. Birlikte yaşamak; dil, din, ırk, inanç, düşünce,  yaşam biçimi gibi farklılıklarımıza saygı göstermektir. 
Küçük dokunuşlarla hayatı yaşanabilir hale getiren, dünyayı güzelleştiren insanlara sonsuz teşekkürler.  
Dokunuşlarıyla “Sihirli Kardelenler” güzelleştiren, Sayın Ayşe Özeren’e, Ayşegül Taşpınar’a, Neşe Seray Kurt’a sonsuz teşekkürler.
Serhat TAŞPINAR

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 13.04.2016
ISBN: 9786055003081
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 120
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 1 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 6,50
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sihirli-kardelenler/393321.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1173658/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner