banner
Siyasetin Temel Sorunları

Siyasetin Temel Sorunları

"Siyasetin Temel Sorunları yapıtı birçok yabancı üniversitede temel siyaset bilimi ders kitabı olarak kullanıldı ve kullanılmaktadır. Bu yapıtın öğrenciye, okura siyaset bilimi alanında engin bilgi vermesinin dışında çok önemli bir başka işlevi de var: Okuyucuyu, hemen, siyasetin adaletle, ahlakla ilişkili olması gerekliliği konusunda uyarması; aksi halde, siyasetin en acımasız rejimleri doğuracağı ve yaşatacağı mesajını vermesi.
"Aristo: 'Her iyi insan, iyi yurttaş olmayabilir' der. Lipson da bu görüşe katılıyor. İyi yurttaşlık olgusu, yurttaşın siyasal yaşamla ilgilenmesini, elinden geldiğince aktif olarak siyasal yaşama katılmasını gerektiriyor. İşte, bu aşamada iyi insan, adaletten, ahlaksal değerlerden yana olan insan, eğer aynı zamanda iyi bir yurttaş ise bu bakış açısını siyasete de taşıyor."
Prof. Dr. Suna KİLİ

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Fügen Yavuz
Yayın Tarihi: 28.02.2005
Orijinal Adı: The Great Issues Of Politics
ISBN: 9789754585315
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 448
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 6 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/siyasetin-temel-sorunlari/68126.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:99133/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner