banner
Siyasette Yön ve Denge Siyasetnamelerden Günümüze Yönetime Dair Çözümler

Siyasette Yön ve Denge Siyasetnamelerden Günümüze Yönetime Dair Çözümler

Bu eser, millet olarak kendi sesimizi bulma, kendi değer ve dilimizi inşa etme amacına hizmet için yapılmış bir çabadır. Kendi yönetim anlayışımızı, kendi değerlerimizi oluşturma sürecine kişisel bir katkıdır. Köklerimizi hatırlama, kendi zenginliğimizi keşfetme, bu zenginliği aktif, üretken ve dinamik kılma çabasıdır. 
 
Çalışma siyasetnamelere odaklanmakla birlikte siyasetnameler üzerine bir analiz değildir. Yönetim uygulamalarına köklü bir birikimle yeni bir yaklaşımla bakıştır. Siyasetnameler içindeki diri, bugüne ve yarına ışık tutan, işlevini sürdüren, çağlarını aşan bilgilerin günümüz yönetim çerçevesiyle birleştirilmesidir. Çalışma bu özelliği ile alanında özgün ve öncü bir niteliğe sahiptir.
 
Çalışmada siyasetnamelerden seçilen bilgiler günümüz yönetim düşüncesi, kavramları ve uygulamalarına göre düzenlenmiştir. Ardından bütünleştirilen bilgi, ilke ve yöntemlere ilişkin özgün değerlendirme ve çözümlemeler yapılmıştır.
 
Medeniyet kurucu bu toprakların, dünyaya söyleyeceği daha çok sözü var. Anadolu irfanı bu topraklarda yeniden meyveye duracaksa bu ancak tarihsel köklerimiz üzerinden olacaktır. Bu çalışma köklerimizden geleceğe uzanan bir filiz, hakikat ve irfan nehrinde bir damladır.
Zihinlere aydınlık, insani duruşa izzet, yöneticilere rehber olması temennisiyle…

Liste Fiyatı: 200,00
Yayın Tarihi: 22.05.2024
ISBN: 9786256299009
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 20 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
137,50

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 276

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 126,50
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/siyasette-yon-ve-denge-siyasetnamelerden-gunumuze-yonetime-dair-cozumler/683902.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11898322/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner