banner
Son Meyhaneci

Son Meyhaneci

Çetin Yiğenoğlu
Cumhuriyet Gazetesi Güney İlleri Temsilcisi. Sorumluluğunun bilincinde, mesleğini seven her gazeteci gibi çağının yakın görgü tanığı. Yiğenoğlu, meslek yaşamının en yoğun dönemini neoliberalizmin uç verdiği 12 Eylül ve sonrasında yaşadı, yaşıyor.
Tutkuyla sürdürdüğü mesleğinde hep insanların bildiğini sandığı şeylerin bilinmeyen yanlarını araştırdı. İşte bu bilinmeyeni araştırma edimi, öykücülük serüveninin çıkış noktası oldu. Geleneklerimizin birer birer yok edildiği, toplumsal dokunun bozulmaya başladığı yıllarda yazdı 'Irazca Yıldız Köy Gazinosu' adlı ilk öykü kitabını. Bunu, 'Çukurdaki Kent ve Ova', 'Ölü Ozanlar Kenti Sıvas', 'Sakıncalı Kadın Polis' ve 'Metelikten Medyaya' adlı kitapları izledi.
Yiğenoğlu, 'Son Meyhaneci'de sizi Çukurova'nın sıcak renkleriyle tanıştırıyor. Kitaptaki 'Kartal Yavrusu' adlı öyküsü 1995 Haldun Taner Öykü Ödülü ikinciliğine değer görüldü.

Liste Fiyatı: 5,56
ISBN: 9789755700243
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 112
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 17 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/son-meyhaneci/5569.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:111449/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner