banner
Soyut Şeyler Müzesi

Soyut Şeyler Müzesi

sadakat. kıskançlık. mecburiyetler. hayaller. hayal kırıklığı. korku. ihmalkârlık. başa çıkma. coşku. şehvet. huy. özgürlük. kalp kırıklığı. vurdumduymazlık. cesaret. açgözlülük. inanmak. tanrı. karma. ne istediğini bilmek (kesin fransızcada bunun için bir kelime vardır). evet demek. kader. gerçek. fedakârlık. affetme. hayat. mutluluk (sonsuza dek). 
Hannah ile Zoe’nin hayatlarında pek fazla bir şey olmasa da iki arkadaş hep birbirlerinin varlığına tutunmuşlardır. Bu yüzden Zoe, Hannah’ya yaşadıkları köhne kasabadan çıkması gerektiğini söylediğinde Hannah’nın eski püskü arabasına atlayıp batıya doğru yola çıkarlar ve her şeyi, yetersiz ailelerini, hayal kırıklıklarıyla dolu aşk hayatlarını, mecburen kaydoldukları yerel yüksekokulu arkalarında bırakırlar. 
Fırtınaları kovalayıp yeni arkadaşlar edinirlerken Zoe arkadaşına onun için daha fazlasını istediğini söyler. Daha büyük bir hayat yaşamasını, daha görkemli hayaller kurmasını, yüksekleri hedeflemesini ister. Ve Hannah’ya hayattaki soyut şeyleri, tecrübe etmediği duyguları öğretmeye başlar; mesela cesaret, vurdumduymazlık, karma ve hatta mutluluk. 

Liste Fiyatı: 249,00
Yayın Tarihi: 18.07.2018
ISBN: 9786052995211
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 296
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 2.809 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/soyut-seyler-muzesi/467699.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6496515/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>