banner
Sözcük Tatlısı

Sözcük Tatlısı

Günel Altıntaş’ın Aforizmalar’ındaki keskin zekâsından bazı kıvılcımlar Şiirlerine ayrı bir renk katmıştır. Bu dönemin şiirlerini inceleyenler Günel Altıntaş’ın şiirlerini de anımsamak zorunda kalacaklardır.
Sedat Umran, Yedi İklim, Temmuz 1998, Sayı 100

Az şiir yazıp azçok ilgi çeken şairlerden biri de Günel Altıntaş’tır. Günel Altıntaş İkinci Yeni’nin aşırı ucunda yer alan şairlerden değildir. Şiirinde yeni söyleyişlere, yeni anlatım biçimlerine ulaşmak için yeni imge bileşimleri oluştururken kapalılığın sınırlarından sık sık girse de, anlamsızda ya da saçmada oyalanmayı düşünmez. Cinsel imgelerin zaman zaman öne çıktığı ve belli bir tedirginlik yaratabildiği olur. Bununla birlikte cinsellikten giderek ya da gitmeyerek Günel Altıntaş yaşayan insan gerçeğini ortaya koymaya çalışır. Yumuşak, savsız şiirlerinde özgün olmak adına olmadık şeyler söylemeye yatkın bir anlatımı vardır onun. Uzun şiire yöneldiğinde sık sık dağılma tehlikesi gösterse de çoğu kısa olan şiirlerinde belli bir mimari bütünlüğü korur.
Afşar Timuçin, Yeni Şiirimizin Kısa Romanı, 2003

Liste Fiyatı: 7,41
Yayın Tarihi: 01.05.2012
ISBN: 9786056300363
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 80
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 3 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 6,39
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sozcuk-tatlisi/279060.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:252125/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner