banner
Stratejik Güç Sistem 2023 Yükseliş

Stratejik Güç Sistem 2023 Yükseliş

Tarihte her devletin uyguladığı stratejilerin bir yaşam süresi vardır. Köklü ve güçlü bir devlet süresi dolduğunda stratejisini çağın koşul ve şartlarını gözetleyip kendi kültür ve medeniyetini muhafaza edecek şekilde uyum eşliğinde yeniler. Bu süreç içerisinde uygulanan politikanın gayesi devleti korumak ve güçlendirmektir. Bu güne baktığımızda 21.yüzyılın yönetim şekli bilim, teknoloji, akıl ve insandır. Analitik düşünce içerisinde algılama ve adaptasyon yeteneğini temin ederek, bilim dallarından teknolojinin keşfini akıl ile yürüten insanın en büyük mahareti ufku ve ötesini görmeyi sağlamasıdır.
Bu vesile ile stratejist ve teorisyen Serdar Bozdoğan ve siyaset bilimci Mahmut Sami Mallı’nın kaleme aldığı “STRATEJİK GÜÇ SİSTEM 2023-YÜKSELİŞ” adlı eserin hayırlara vesile olmasını ümit eder, çalışmalarında başarılar dilerim.
Av. Mehmet Emin DARENDELİ
Yeni asrın şekillenmesinde Türkiye’nin de dâhil olduğu uluslararası yarış ileri düzeyde devam ederken bizler için rasyonel düşünce, analitik zekâ, mantık, tecrübe, teknoloji ve özellikle doğru bilgi ve strateji gerektiren politikalar önem arz etmektedir. Bu yüzden uluslararası ilişkilerde mütekabiliyet sahibi olmak, emniyet ve güvenlik politikalarında uyum içerisinde bulunmak, tarihi müktesebatları ve hatıraları canlandırmak adına istihbarat sanatını bir sosyal bilim ve entelektüel bir akım olarak ele almak gerekmektedir.
Cumhuriyeti korumak için adil kamu düzeni, bağımsız hukuk sistemi, insan hakları, özgürlük, demokrasi ve millî güvenlik stratejisi gibi bilimsel ve sosyal değerleri temin etmek adına, milli ve manevi duygular öncülüğünde, sistemsel bir dönüşüm eşliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde yol alınmalıdır.
Bu vesile ile Türk Devlet Teşkilât yapısının önümüzdeki ikinci bin yılındaki kilometre taşının millî politikalarla döşenebilmesi için yönetim felsefesinin ve teşkilât stratejisinin analizini bilimsel bir gözle ‘STRATEJİK GÜÇ SİSTEM 2023 YÜKSELİŞ’ eseri ile stratejist ve teorisyen Serdar Bozdoğan ve siyaset bilimci Mahmut Sami Mallı’nın kaleminden okuyacaksınız.
Doç. Dr. Hasan OKTAY
KAFKASSAM BAŞKANI

Liste Fiyatı: 230,00
Yayın Tarihi: 19.07.2018
ISBN: 9786059524346
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 334
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 6 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 211,60
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/stratejik-guc-sistem-2023-yukselis/468995.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6588735/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner