banner
Süper Güçler Kitabı

Süper Güçler Kitabı

Sizin süper gücünüz nedir?
 
Hayır! Burası Orman Değil!'in yaratıcıları, yazar Susanna Isern ve çizer Rocio Bonilla'dan, minik okurların kendilerini tanımalarını sağlayacak rengârenk, neşeli bir öykü! Farklı karakter özelliklerinin ve yeteneklerin hikâyeleştirildiği kitap, insanın, onu "dünyada tek" kılan özgün güçlerine odaklanıyor. Her çocuğun kendini keşfetmede ipuçları bulabileceği resimli öykü, ortak okumalar için görsel bir şölen niteliğinde. Yalın anlatımı ve evrensel temalarıyla dikkati çeken kitap, yaratıcılıkla, hayal gücüyle harmanlanmış çokrenkli bir dünya kuruyor.
Hikâye anlatmak, iyimserlik, cesaret, müzik, komiklik, dikkat, merak, sabır, okumak, çeviklik, hafıza, düzen, aşçılık, uyum, kararlılık, matematik, dans, yaratıcılık... Bunlardan biri ya da birkaçı. Herkesin kendine özgü bir ya da birden fazla "süper gücü" olabilir. Her çocuğu dünyada biricik kılan o "süper gücü" keşfetmek harika! Duygu, düşünce ve davranışlarımıza bakarak, bizi biz yapan, başkalarından ayıran o özgün yanımızı bulabilir miyiz?..

Liste Fiyatı: 150,00
Çevirmen: Saliha Nilüfer
Yayın Tarihi: 23.05.2022
ISBN: 9786057797742
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 40
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 21 x 26 cm

Bu üründen 336 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/super-gucler-kitabi/616758.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11569819/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner