banner
Surviving to Drive Formula 1’de Bir Yılım

Surviving to Drive Formula 1’de Bir Yılım

- The Sunday Times Çoksatan -
 
“Bir Formula 1 takım müdürünün hayatını gözler önüne seriyor. Bu kitap bize dürüst, filtresiz Steiner'ı sunuyor”
The Athletic
 
Günther Steiner, Netflix'in fazlasıyla popüler programı Drive to Survive'da yaptığı şovlarla milyonların tanıdığı, motor yarışlarının en büyük ve en ünlü karakterlerinden biri. Haas takım müdürü, Surviving to Drive'da okuyucularını 2022 sezonuna götürüyor ve perde arkasında neler olup bittiğine dair sansürsüz bir bakış açısı sunuyor.
 
Günther bizi riskli motor yarışları dünyasında heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor. Pilotların işe alınmasından kovulmasına, muhase- beden sezon öncesi hazırlıklara, bir aracın tasarımından lansmanına ve test edilmesine ve tabii ki yarış takvimine kadar pek çok dönüm noktasıyla dolu olan bu kitap, bir F1 takımında, takım müdürü olarak görev yapan bir kişinin bütün bir sezonun hikâyesini anlatmasına sahne oluyor. Steiner'ın benzersiz üslubuyla anlatılan, tavizsiz ve son derece şeffaf bu eser, bir Formula 1 takımını yönetmenin gerçeklerine dair büyüleyici ve bir o kadar da eğlenceli bir hikâye sunuyor.
 
“Bu kitapta kahkaha dolu anlar, nüktedan yorumlar ve bolca atar var. Tıpkı Steiner'ın türünün tek örneği olması gibi, daha önce hiç böyle bir kitap yazılmamıştı!"
Autosport

Liste Fiyatı: 339,50
Çevirmen: Görkem Yetiş
Yayın Tarihi: 31.01.2025
Orijinal Adı: Surviving to Drive
ISBN: 9786255512239
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 230
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 16 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
209,63

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 420

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
banner
banner
banner
loading
banner
banner