banner
Takas

Takas

Makas, iki koldan oluşur. Birlikte hareket eden iki kol, bağlandıkları noktada, yine ancak birlikte başlayabilirler kesmeye. İki kolu da farklı yönlere bakar. Yaklaşıp, uzaklaşarak yine ancak birlikte iş görürler. Kemal Özer ve Efe Duyan, bu kitapta iki ayrı koldan şiirlerini takas ediyorlar.

Biri yarım yüzyıldır edebiyatın içinde, usta bir şair; diğeri, yolun başında, ilk kitabın hevesinde... Biri, yılların birikimiyle dipdiri; diğeri önündeki yılların ufkunda olgun... Attığı onca adımın ardından hala kendini yeniliyor biri, diğeri başkaldırırken geçmişi selemlıyor.

Bu şiir takasında buluşan iki şair, hayattan kaynaklanan ve yine hayata dönen sanatın iki farklı güzergahında bir kumaşı birlikte kesiyorlar. Türkiye edebiyatına yeni bir biçim vermek, yeni yüzyılın sanatında bir yarılma oluşturmak için hayatın işlenmemiş kumaşını yan yana dizelere işliyorlar Kemal Özer, Efe Duyan'ın şiirlerini seçti, Efe Duyan Kemal Özer'in şiirlerini seçti.

Liste Fiyatı: 7,41
Yayın Tarihi: 21.10.2008
ISBN: 9786055968076
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 97
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 11.5 x 22.5 cm

Bu üründen 6 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/takas/119549.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9105/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner