banner
Tam Namaz Hocası (Kod: B01)

Tam Namaz Hocası (Kod: B01)

Müslüman Kardeşim! 
Sevgili Peygamberimiz, okuduğumuz Hadîs-i Şerifinde,
"Talebül ilmi ferîzatün ala külli müslimin ve müslimetin"
Ma nâsı: "Din bilgisini aramak (ilmihâlini öğrenmek), her müslüman kadın ve erkeğin üzerine farzdır (Allah'ın kesin emridir) buyuruyor.
Her müslümanın öğrenmesi gereken en önemli dînî bilgilerden biri de Namaz'dır.
Namaz, îmândan sonra ibadetlerimizin başı ve en önemlisidir. Namazın faziletleri saymakla tükenmez. Namaz, en büyük ibâdettir. Namaz, dinin direği, mü'minin miracıdır. Namazı terk eden (kılmayan) dînini yıkmış olur.
Namaz, Allah'ımızın emri, dînimizin 5 şartından ikincisidir. Namaz, ruhun gıdası, îmânın nuru (ışığı)dır. Beş vakit Namaz, Mekke'de, Hicret'den bir buçuk yıl evvel, Mîrâc gecesinde farz kılınmıştır. Allah'a kulluk yapmanın ölçüsü Namaz'dır. Namaz, insan olarak yaratılmanın bir şükrüdür. Namaz, en büyük dindarlık ölçüsüdür. Çünkü hakîki Namaz, insanı bütün kötülüklerden men eder (alıkoyar). Allah, Müslüman kullarının günde "Sabah, Öğle, ikindi. Akşam ve Yatsı" olmak üzere beş vakit Namaz kılmalarını emretmiştir.
Bu beş vakit namaz, erginlik çağına gelmiş olan aklı başında her Müslümanın üzerine Farz-ı ayındır. Kılmayanlar Allah huzurunda hesâb verecektir. Namaz, Dinin direğidir. Direksiz binâ olmadığı gibi, Namaz'sız, Müslümanlık binası da olamaz. Her müslümanın Namaz kılması kendi saadeti icâbıdır. Dünyâ ve âhirette mutlu olmak isteyen beş vakit namaz kılmalı ve namaza devam etmelidir.
Müslüman Kardeşlerime bir hizmet olur niyyet-i hâlisasıyla Dînimizin direği olan beş vakit namazı ayrı ayrı izah ederek açıkladım. Her namazın niyyetini ve kılınışını tek tek yazdım.
Bu kitabıma "Din Kardeşlerime ibâdet Bilgileri: TAM NAMAZ HOCASI" ismini verdim,
Sevgili Peygamberimiz (A.S.) Hadîs-i Şerifinde:
"Hayrunnâsi men yenfeunnâs" buyuruyor. 
"İnsanların en hayırlısı, insanlara en çok faydası (yararı), dokunan (insanlara hak yolunda hizmet eden) kimsedir." buyuruyor. Dinimizin direği olan namaz bilgilerinde, din kardeşlerime ufak bir hizmetim, azıcık bir yararım dokunur, bir nebzecik faydam olursa kendimi bahtiyarlardan addedeceğim.
Muvaffakiyet, hidâyet, saadet ve başarı ancak Allâhü Teâlâ'dandır.

 

Liste Fiyatı: 165,00
Yayın Tarihi: 28.01.2022
ISBN: 9789758131006
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 511
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.3 cm

Bu üründen 813 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 96,53
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tam-namaz-hocasi-kod-b01/66000.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:106417/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner