banner
Tasavvuf Tarihi Literatürü

Tasavvuf Tarihi Literatürü

Eser, Tasavvuf Tarihi alanında özellikle akademik çalışma yapanlar için müracaat kaynağı konumundadır. Ayrıca bu alana ilgi duyan herkese kaynaklara ulaşma ve tanımada yardımcı olacaktır. Eser, yoğun bilgi ve kaynak tanıtımıyla dolu olup, büyük bir emek ve gayret sonucu ortaya çıkmıştır.
Daha önce Kültür Bakanlığı Yayınları arasında çıkan ilk baskısından bu yana geçen 5 yıllık süre içerisinde esere yeni yapılan akademik çalışmalar ve tezler eklenmiştir. İlk baskıda sadece tanıtımları verilen Tasavvufî dergilerin, makale adları, yazar isimleri, sayı ve sayfa numaraları itibariyle ayrıntılı dökümleri bir yenilik olarak bu baskıda yer almaktadır.
Popüler Tasavvuf klasikleri adı altında Anadolu insanının yüzyıllarca elinden düşürmediği eserlerin tanıtımı, sanal âlemdeki Tasavvuf sitelerinin adresleri, Fars coğrafyasındaki klâsik tasavvufî eserler elinizdeki genişletilmiş baskıda yer alan öteki yeniliklerdir.

İrfan Kütüphanesine Rehber
Kitap tasavvuf tarihi alanında özellikle akademik çalışma yapanlar için önemli bir müracaat kaynağı. Yoğun bilgi ve kaynak tanıtımıyla dolu, büyük bir emek ve gayret sonucu ortaya çıkan eser, bu alana ilgi duyan her seviyeden okuyucuya da, kaynaklara ulaşma ve tanımada yardımcı olacak nitelikte. Kitap yeni baskısında güncellenmiş; yeni akademik çalışmalar ve tezler eklenmiş, tasavvufi dergilerin ve makalelerin ayrıntılı dökümleri yeni baskıya ilave edilmiştir. Popüler tasavvuf klasikleri adı altında Anadolu insanının yüzyıllarca elinden düşürmediği eserlerin tanıtımı, sanal alemdeki tasavvuf sitelerinin adresleri, Fars coğrafyasındaki klasik tasavvufi eserler de yine genişletilmiş baskıda yer alan diğer yenilikler...

Liste Fiyatı: 194,00
Yayın Tarihi: 17.12.2015
ISBN: 9789753556064
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 576
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 551 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tasavvuf-tarihi-literaturu/78727.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:145941/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner