banner
Tatlı Bir Telaş / Hayat Dediğin 2

Tatlı Bir Telaş / Hayat Dediğin 2

Yelekler Arası kitabıyla tanıdığımız Nefes kendini bu sefer bambaşka bir maceranın içinde buluyor: Anneannesi kayboldu. Hem de hastanede! İnsan hastanede kaybolur mu hiç? Ama Nefes, anneannesini bulabilmek için her şeyi yapmaya hazır. Yolunun tesadüfen kesiştiği Arda'yla işbirliği yapmak da buna dâhil. İkili, hastanenin altını üstüne getirirken Nefes ve ailesi bakalım bu endişe yumağının içinden nasıl çıkacak?

Sosyal medyada “Akademisyen Anne” hesabı ile yüzbinlerce anne babaya gelişim destek önerileri veren, çocuk gelişimi alanında ülkemizin en üretken ve değerli isimlerinden Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’dan yepyeni bir seri: 
Hayat Dediğin…
Ne de olsa hayat dediğimiz, tatlı bir telaş!
 
 
Bu seriyle hayatın inişli çıkışlı yollarında birlikte ilerleyecek, nesiller arası iletişimden arkadaşlığa, okul hayatından maceraya, iyisiyle kötüsüyle her türlü duyguya ve duruma şahitlik edeceğiz. Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ın eğlenceli ve içten kalemi bu kez okul çocuğu Nefes karakteriyle vücut buluyor; bir çocuğun gözünden hayatın karşımıza neler çıkarabileceğini her kitapta farklı bir temayla irdeliyor.
 
Müfredat temaları: 
NESİLLER ARASI İLETİŞİM, DUYGULAR, ÇOCUK DÜNYASI, ZAMAN VE MEKÂN, HAYAT BECERİLERİ, ERDEMLER

Liste Fiyatı: 95,00
Çizer: Bala Erfidan
Yayın Tarihi: 20.02.2024
ISBN: 9786256774438
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 104
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 3.440 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
57,10

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 130

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tatli-bir-telas-hayat-dedigin-2/675503.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11853292/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>