banner
Taviz Fıkhı

Taviz Fıkhı

Bu kitapta İslam düşmanlarının toplumları toplu bir şekilde hak yoldan nasıl saptırdıklarını, İslam dininin geldiği üzere anlaşılmasını nasıl engellediklerini ve bu dini nebevî bir menhec üzere ihya etmeye çalışan Rabbani alimler ve mücahidler ile Müslüman halkların arasını nasıl açtıklarını göreceksiniz.
  Allah Teâlâ'nın kendisine ilim verdiği basiret sahibi Müslümanlar şirki ve ehlini bertaraf edebilmek için tavizsiz bir duruş sergilerken, onları ümmetin genelinden ayırıp yanlızlaştırmak isteyenler taviz fakihlerini öne sürmüşlerdir. Bununla İslam'ı ve Müslümanları eski şeref ve izzet dolu günlerine tekrardan ulaştırmak isteyen mücahidleri halkın gözünde marjinalleştirip halkın bu davaya topyekûn bir şekilde sahip çıkmasını engellemeyi amaçlamışlardır. Bu uğurda ortaya çıkartılan taviz fakihleri dinin asıllarını çarpıtmak pahasına tavizler vermişler ve din düşmanlarının yaptıkları kötü fiilleri temize çıkarırken mücahidlerin yaptıkları güzel fiilleri ise kötü göstermişlerdir.

Liste Fiyatı: 20,00
Yayın Tarihi: 01.04.2019
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 121 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/taviz-fikhi/418461.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8593234/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner