banner
Tesettürü Yeniden Düşünmek

Tesettürü Yeniden Düşünmek

1991 yılında televizyonda Türk kadınlarının tesettüre dönüyor olduklarını gösteren bir haber izlemiş, çok şaşırmış ve onlar adına üzülmüştüm. İçimden, Zavalılık diye düşünmüştüm, kültürleri bu kadınların beyinlerini yıkıyor.
Bu düşüncelerin sahibi, üç yıl sonra İslam'ı seçmeye ve örtünmeye karar verir. Bu süreçte yaşadıkları ve gözlemledikleri ise, onu doktora konusunu tesettür olarak değiştirmeye yöneltir.
İşte, elinizdeki kitap, Dr. Katherine Bullock'un Toronto Üniversitesi'nde yaptığı doktora çalışması ile başlayan tesettür araştırmalarının sonuç ve bulgularını bize sunuyor.
Dr. Bullock, Tesettürün başka bir öyküsünü sunma teşebbüsüdür diyor kitabı için. Huzur ve sevinci İslam'da bulan ve onun kadınları baskı altına almadığına ve tesettürün onları ezmediğine inanan benim gibi insanların öyküsü..

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 11.11.2005
ISBN: 9789758285372
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 414
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.45 cm

Bu üründen 58 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tesetturu-yeniden-dusunmek/75291.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:116817/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner