banner
The New Avengers - İntikamcılar - İç Savaş

The New Avengers - İntikamcılar - İç Savaş

Marvel evreninde Avengers: DAĞILDI ile başlayan İç Savaş ve House of M ile devam eden büyük olaylar zinciri İç savaş'ta iyice alevleniyor. Artık hiçbir şey, bir daha eskisi gibi olmayacak!
Avengers 5: İç Savaş, House of M'in devamı niteliğinde olup, içerisinde sizi şok edecek bir olay barındırıyor: Kaptan Amerika artık bir kaçak! İyi okumalar!
Kimin tarafında ilerleyeceksin!
İç Savaş şiddetle devam ederken, Avengers inançları uğruna savaşa girmek üzeredir - ve bu köklü değişiklik sizi çok şaşırtacak. Captain America kanun kaçağı! Spider-Woman'a iki taraf da rahat vermiyor. Iron Man arkadaşlarına sırt çevirmek zorunda kaldığında işler çirkinleşiyor ve yeni bir tehdit daha yakın bir yerde ortaya çıkıyor! Captain America, Cage, Spider-Woman, Sentry ve Iron Man'in başrolde olduğu ve Falcon, Jessica Jones ve Inhumans'ın konuk olduğu bu ciltteki her bağımsız hikâyeyi gerçek bir süperstar çiziyor.

Liste Fiyatı: 110,00
Çevirmen: İlke Keskin
Çizer: Kolektif
Yayın Tarihi: 28.10.2015
ISBN: 9786055686611
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 120
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 118 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/the-new-avengers-intikamcilar-ic-savas/296988.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:68606/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner