banner
Tin

Tin

ALTIN KİTABIN SIRLARI kitabının yazarı Nevşah Karamehmet’ten üzerinde çok konuşulacak sarsıcı bir roman...
 
Dünle bugünün, sevgiyle sevgisizliğin, kurtuluşla yenilginin, kazanmakla kaybetmenin, insanlıkla insanlık dışının iç içe geçtiği yaşamsal şifrelerle dolu TİN, çoktan yaşanmış bitmiş bir dünya hikâyesinin tekrarlanıp duran sanrısından uyandırıyor okuru.
“Tin, Töz, Nefs” üçlemesinin ilki olan bu kitap, aşkla, bağımlılıkla, ahlakla, değersizlikle ve çürümüşlükle sınanan birbirinden renkli kadın ve erkek kahramanların emsalsiz deneyimlerini ustalıkla kurgulanmış bir olaylar zinciri içerisinde anlatıyor.
***
Muhafazakâr bir ailenin mazbut kızı olarak yetişen Fatma sevdiği adamla evlendiğinde onu lüks, konfor, günah ve ihtirasla dolu yeni bir hayat bekliyordur. Uğruna eski hayatını ve ailesini terk ettiği kocasıyla ortalama şartlarda heyecansız, tekdüze ve sözde sorunsuz bir hayat yaşadığını düşünürken ertelediği kadınlığını, yaşamayı göze alamadığı bastırılmış ihtiraslarını komşuları Selim sayesinde keşfetmeye başladığında kocasıyla yaşadığı ilişkiyi de sorgulamaya başlar. Fatma ve Selim, yüzlerce yıl önce başka bir hayatta karşılaşmış olduklarını hatırlamamaktadır henüz. Ancak eski hayatları, bugün yaşadıkları yeni hayatın da habercisidir aslında.
Asu ve Behçet de yüzlerce yıl önce tanımışlardır birbirlerini. Yarım kalan aşklarını yeni hayatlarında yeniden yaşatabileceklerinden ikisi de emin değildir aslında. Yüzyıllardır kendini yazmaya devam eden ALTIN KİTAP, Asu’nun elinde yeniden insanlığa hakikati fısıldamaya hazırlanır...

Liste Fiyatı: 20,37
Yayın Tarihi: 03.02.2017
ISBN: 9786053111924
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 280
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 853 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tin/410601.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:2640516/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner