banner
Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Sağlığı

Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Sağlığı

“Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Sağlığı” kitabı, farklı üniversitelerden mesleğine yıllarını vermiş çeşitli disiplinlerdeki bilim insanlarının bir araya gelerek ortaya koyduğu bir eserdir. Kitapta özellikle sağlığın psikososyal boyutunu etkileyerek ciddi olumsuz sonuçlara yol açan “Toplumsal Cinsiyet” konusu kapsamlı olarak ele alınmaktadır.

Bilindiği gibi sağlık, pek çok faktörün etkilediği bir sonuçtur. Özellikle kadın sağlığında, etkileyici faktörlerin en önemlisi “toplumsal cinsiyet ayrımcılığı”dır.

Yazarların büyük emek ve özenle hazırladığı bu eser, “sağlık ve toplumsal cinsiyet” konusunun çeşitli yönlerini ele alan tam 17 başlıkta, son derece özgün bilgiler içermektedir. Sağlığın özellikle evrensel bir özelliği olan “doğuştan sahip olunan insan hakkı olma boyutu” vurgulanarak, her bir başlık altında konu ile ilgili en güncel bilgilerle her kesimin alabileceği, daha doğru ifade ile sadece bilim çevrelerinin değil karar vericiler dâhil konu ile ilgili sorumluluğu olan pek çok sektör ve disiplinin yararlanacağı, dikkate alması gereken “öneriler” de içermektedir.

Yoğun emek ürünü olan bu eserin, keyif ve heyecanla okunması, içeriğinin başkalarına da iletilmesi, kadın sağlığı alanında yararlı olması hazırlayıcı grubun başta gelen dileğidir.

Liste Fiyatı: 266,00
Yayın Tarihi: 07.03.2023
ISBN: 9786057928887
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 376
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 38 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 202,29
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/toplumsal-cinsiyet-ve-kadin-sagligi/495524.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11682300/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner