banner
Troya Savaşı ve İlyada Destanı

Troya Savaşı ve İlyada Destanı

Büyük bir aşk, acımasız bir savaş, unutulmaz bir serüven...

Troyalılar, Akhalılar, krallar, yiğit savaşçılar ve elbette Olympos'a taht kurmuş oyunbaz ve kibirli tanrılar... Bilgin Adalı'nın kaleminden Troya efsanesi .

Gençlerin ve çocukların, Çanakkale Destanı, Oğuz Kağan Destanı ve Odysseia Destanı'yla da tanıdıkları şair ve yazar Bilgin Adalı'nın şiir diliyle yeniden kaleme aldığı Troya Savaşı ve İlyada Destanı da artık Doğan Kardeş Dizisi'nde. İlyada, Çanakkale-Hisarlık’taki çok eski ve görkemli bir kent olan Troya’da yaşanmış büyük bir savaşın öyküsünü konu alır. Homeros'un anlattığı, on yıl süren bu büyük ve kanlı savaşın yalnızca onuncu yılıdır. Bu büyük serüvenin öncesini ve sonrasını, başka kaynaklardan ve çeşitli söylencelerden öğreniyoruz. Troya’da yaşanan büyük aşkın, kanlı savaşın ve acımasız kıyımın öyküleri, çağlar boyunca pek çok esere konu oldu. Bilgin Adalı, binlerce yıl öncesinden bugüne uzanan bu büyük serüveni, Troya Savaşı'nı ve İlyada Destanı’nı, gençler ve çocuklar için şiir diliyle yeniden kaleme aldı. Üstelik, İlyada Destanı’nda bulunmayan, Homeros'un anlattığı öykünün başını ve sonu da yalın diliyle bu kitaba ekledi. Böylece, çeşitli anlatılarda parça parça yer alan Troya efsanesi tek kitapta toplanmış oldu.

Liste Fiyatı: 45,00
Çizer: Mustafa Delioğlu
Yayın Tarihi: 18.02.2022
ISBN: 9789750830648
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 128
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Diğer Özellik: 10+ Yaş

Bu üründen 427 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 28,22
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/troya-savasi-ve-ilyada-destani/353058.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:986609/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner