banner
Tüm Renklerin Kabilesine Mesaj

Tüm Renklerin Kabilesine Mesaj

Tüm kadim ve yerli kültürler tarafından müjdelenen derin ruhani dönüşümün eşiği nihayet aşıldı. Gezegenimiz Yeryüzü ile beraber insanlık, evrende daha önce görülmemiş hızda ve önemde bir değişim dönemine adım attı. 10/10/10 ve 21/12/12 tarihlerinde aşılan eşikleri takip ederek, değişimin tanığı ve kendisi olabiliriz. Yaşamakta olduğumuz sıçrayışı deneyimlemek üzere Yeryüzü’ne tam da bu dönemde gelmeyi seçmiş olanlar olarak bize düşen kim olduğumuzu hatırlamak, bu zamanda bulunuş amacımızı idrak etmek, bize iletilen mesajı almaktır.
Artık Tabiat Ana’yı sevmenin ve anlamanın zamanıdır. Dişil olana itibarını iade etmenin ve O’nu, sadece birkaç bin yıldır uzaklaştırılmış olduğu tahtına yeniden oturtmanın zamanıdır.
Anın farkında olarak yaşamanın zamanıdır; böylelikle aklı, her şeyi yöneten olmaktan çıkarmanın ve kalbimizi devreye sokmanın; onun yönlendirmesine tabi olarak yaşayan diğer varlıklarla kaynaşmanın; Her Şey ile Bütün olmanın zamanıdır.
Gelecek yıllarda Yeryüzü ve insanlığı bekleyen esaslı değişimlere ve zamanımızın ruhani evrimine uyum gösterip, kalbimize dönmemiz gerektiğini hatırlayarak geleceğimizi değiştirebilir ve hayal ettiğimizden daha güzel bir hale getirebiliriz.
Siz Tanrı ve Tanrıçalarsınız,
Siz dualarınızın cevabısınız,
Siz dünyayı değiştirecek olansınız!
"...siz Tüm Renklerin Kabilesi’siniz. Bu Kabile’ye aitsiniz ve… ben sizim, siz de bensiniz ve birlikte mükemmel bir kabile kurabiliriz. Kehaneti yerine getirebiliriz. Biz bir bütünüz. Biz, Tüm Renklerin Kabilesi’yiz."
Yeryüzü’ndeki değişim üzerine, esin dolu genç bir kadın tarafından kaleme alınan bu benzersiz ve beklenen kitap, kalbimizi ve gözlerimizi varoluşun derin gizemlerine açacak. Rehberi Toprak Ana’nın ona öğrettiklerini ve kehanet edilen dönüşümü, vizyonları ve kişisel anıları eşliğinde sizinle paylaşıyor.

Liste Fiyatı: 199,00
Çevirmen: Sevgin Dilek
Çevirmen: Dicle Işıldak
Yayın Tarihi: 11.01.2013
ISBN: 9786058670020
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 40 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
143,28

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 84

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 136,12
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tum-renklerin-kabilesine-mesaj/289887.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:58718/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner