banner
Türk Casusu İngiliz Kemal'in İkinci Dünya Harbi Maceraları

Türk Casusu İngiliz Kemal'in İkinci Dünya Harbi Maceraları


Onlar "sessiz savaş"ın sessiz insanları olarak yaşadılar. Kimileri madalya ve beratlarına gerekli harcı yatıramayacak kadar yoksul olduklarından kavuşamadılar. Bazıları vazifeleri icabı düşman içindeydiler ve bu yüzden işbirlikçi olarak tanındılar. Öldüklerinde tabutlarını taşıyacak kimse yoktu.
Osmanlı "böcek" ve tebdillerinden Teşkilat-ı Mahsusa'ya, M. M. teşkilatından Cumhuriyet döneminde MAH ve MİT'e kadar uzanan başka bir tarih...
Süleyman Askeri, Eşref Sencer, Hüsamettin Ertürk, Kemal Koçer, von Papen, Çiçero, İngiliz Kemal, Mustafa Sagir, Albay Nikolay ve diğerleri yeni değerlendirmelerle sunuluyor.
Türkiye'deki ve Ortadoğu'daki KGB ajanlarının listesi, Sovyet Sefareti ile Dahiliye vekaletinin raporları orijinalinden fotoğraf ve belgelerle ilk defa bu kitapta yayınlanıyor.

Liste Fiyatı:
Derleyici: Recai Sanay
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 414
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turk-casusu-ingiliz-kemalin-ikinci-dunya-harbi-maceralari/48525.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:56433/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner