banner
Türk İnkılap Tarihi ve Atatürk İlkeleri

Türk İnkılap Tarihi ve Atatürk İlkeleri

(Önsöz'den)
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Dersi'nin gereği gibi verilmesi ve bundan beklenen netice; yarının memleket mukatteratını her alanda eline alacak gençliği, iç ve dış tehditlere karşı uyanık tutmak, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin hangi güçlüklerden sonra nasıl kurulduğunu izah ile vatan toprağının mukaddesatına inanmayı temin etmektir. Türk Gençliğini ülkesi, milleti ve devletiyle bölünmez bir bütünlük içinde, Atatürk İlkeleri ve Atatürkçü düşünce doğrultusunda yetiştirerek milli hedefler etrafında birleştirmektir.
Üniversitelerimizde mecburi olarak okutulan dersin, yardımcı ders kitabı eksikliğini biraz giderebilmek amacıyla ortak çalışmalarımız sonucunda ortaya çıkardığımız bu eser dipnotları, kronolojisi ve geniş bibliyografyası ile orta ve yükseköğretim öğrenci ve öğretmenlerine ödev ve araştırmalarında yardımcı olabilir kanaatindeyiz.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 40,00
Yayın Tarihi: 31.12.1999
ISBN: 9789757351900
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 418
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 357 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turk-inkilap-tarihi-ve-ataturk-ilkeleri/27407.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:180260/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner