banner
Türk ve Yabancı Milli Destanlarından Örnekler

Türk ve Yabancı Milli Destanlarından Örnekler

Destanlar bir milletin sözlü edebiyatının önemli parçalarının başında gelir. Türk Edebiyatı da onlarca destan ile dünya edebiyatında önemli bir konuma sahiptir. Bu eserde Türk ve Yabancı Millî Destanlarından örnekleri bulacaksınız.
* * *
Nejdet Sançar’ın, uzun yıllar milliyetçi, kültür ve fikir dergilerinde Türk Edebiyatı ve Türk Târihî hakkında yazıları yayımlandı. Türkçülük ve Tarih konularında birçok kitaba imza attı. Edebiyat öğretmeni olmasına rağmen bugüne dek yayımlanan bir edebî eseri olmaması, onun edebiyatçılığının ön plana çıkmasını engellemiştir. Bu çalışma onun evrâklarından hazırlanan ilk edebî eserdir. Bu eserle birlikte onun edebiyatçılığı tekrar gün yüzüne çıkacaktır.
 
Oldukça akıcı ve sade dile sahip olan bu eser, Millî destanlar üzerinde araştırma yapacaklar için bir örnek, bir kaynak teşkil edecektir.

Liste Fiyatı: 15,00
Derleyici: Serkan Akgöz
Yayın Tarihi: 25.11.2019
ISBN: 9786058359512
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 118
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 71 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turk-ve-yabanci-milli-destanlarindan-ornekler/420013.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10327673/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner