banner
Türkiye Cumhuriyeti Tarihine Giriş

Türkiye Cumhuriyeti Tarihine Giriş

"Türkiye Cumhuriyeti Tarihi'ne Giriş" bu konuda sayısız kitap okumuş bir meraklının öncelikle kendi merakını gidermek için hazırladığı bir kitaptır. Cumhuriyet veya devrim/inkılap tarihi kitaplarını hiç bir zaman meraklılar okumaz: Çünkü bu kitaplarda merak edilecek bir şey yoktur! Asayiş berkemaldir; her şey yerli yerindedir çünkü! Hainler ihanet eder, düşmanlar düşmanlık için doğmuştur. Kahramanlar ise kahramanlık göstermek için. Hainler sürekli ihanet eder, düşmanlar düşmanlık yapar. Kahramanlar ise yemez içmez, haydarane celadetleriyle onları bertaraf edip vatanı kurtarırlar. Hatta vatan kurtarılmakla kalınmaz, yepyeni, dünyada eşi menendi olmayan, ilelebed payidar olacak harika bir sistem kurulur.
Türkiye Cumhuriyeti Tarihi'ne Giriş'in başında "Kronolojik Başlangıç" bölümü yer alıyor. Ekseriya kronolojiler okunmaz. Fakat Türkiye Cumhuriyeti Tarihi'ne Giriş'in okuyucularına önce "Kronolojik Başlangıç'ı okumalarını tavsiye ediyoruz.

Liste Fiyatı: 13,89
Yayın Tarihi: 31.12.1998
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 254
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 62 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turkiye-cumhuriyeti-tarihine-giris/1132.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:105122/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner