banner
Türkiye'nin Ekonomik Krizi / Oluşumu ve Çıkış Yolları

Türkiye'nin Ekonomik Krizi / Oluşumu ve Çıkış Yolları

Bu kitapta Özal devrinde Türkiye'de sıcak para sisteminin kurulup, ekonominin faiz-döviz-borsa üçgenine sıkıştırılmasından itibaren 1994 kriziyle, 1999 IMF programıyla, 2001 devalüasyonuyla ve Kemal Derviş'in kanunlarıyla Türk ekonomisinin adım adım yıkıma götürülüşünün hikâyesini bulacaksınız.
Kitapta IMF ve Dünya Bankası programlarının planlı olarak Türkiye'deki millî ekonomiyi tasfiye etmeyi amaçladıkları ortaya konmakta, hükümetlerin, bir kısım bürokrasinin, Batı güdümündeki sermayenin ve medyanın bu yıkım operasyonuna nasıl destek verdikleri anlatılmakta, IMF'nin ve IMF lobisinin bu operasyonu gizlemek için yürüttükleri dezenformasyon kampanyasındaki yalanlar ifşa edilmekte ve çürütülmektedir. Türk ekonomisinin IMF programlarını izleyerek saplandığı bataklıktan kurtulmasını sağlayacak gerçekçi çözüm önerileri de ayrıntılı olarak ele alınmaktadır.
Ekonomiyle ve Türkiye'nin geleceğiyle ilgilenen herkes bu kitabı okumalı.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 01.01.2007
ISBN: 9789944324007
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 230
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 152 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turkiyenin-ekonomik-krizi-olusumu-ve-cikis-yollari/80528.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:146412/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner