banner
Türkiye’nin Kültür Hazineleri

Türkiye’nin Kültür Hazineleri

Anadolu Ajansı "Türkiye'nin Kültür Hazineleri"ni kitaplaştırdı.
 
Anadolu Ajansı Yayınlarından çıkan ülkenin tanıtımına katkıda bulunacak “Türkiye’nin Kültür Hazineleri” kitabında Türkiye'nin kültürel ve doğal varlıkları "Külliye- Medrese-Türbe, "Tarih-Kültür-Doğa", "Camiler", "Kaleler", "Kiliseler", "Antik Kentler", "Açık Hava Müzeleri" ve "Köprüler" olmak üzere 8 başlıkta ele alınıyor.
 
Türkiye’nin kültürel ve doğal varlıkların korunması konusunda kamu bilinci oluşturmaya yönelik özel haber, izlenim haberleri ve dosya haberlerin yer aldığı kitapta Anadolu medeniyetlerinin UNESCO yolculuğu anlatılıyor.
 
Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla hazırlanan kitapta, Van Gölü'nün ortasındaki adada yer alan 900'lü yıllarda inşa edilmiş Akdamar Kilisesi, yaklaşık 1600 yıl önce Trabzon'da dik yamaç üzerinde inşa edilen Sümela Manastırı, Ağrı'da 1600'lü yıllarda yüz yıl gibi uzun bir sürede tamamlanan İshak Paşa Sarayı gibi 80'e yakın eser konu ediliyor.
 
Eserde, Türkiye'nin insanlık tarihi kadar eskiye dayanan evrensel nitelikte kültürel ve doğal değerleri fotoğraflarla desteklenerek okuyucuya sunuluyor.
 

Liste Fiyatı: 75,00
Yayın Tarihi: 11.07.2019
ISBN: 9786059075497
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 299
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 28 x 23 cm

Bu üründen 33 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 52,65
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turkiyenin-kultur-hazineleri/509103.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9231470/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner