banner
TYT AYT Fonksiyonlar Matematik Dergisi

TYT AYT Fonksiyonlar Matematik Dergisi

Merhaba üniversite adayı arkadaşım,
 
Elindeki bu dergi matematik içinde yer alan fonksiyonlar konusuna ait tüm soruları doğru yapman için hazırlandı.
 
Dergimizin içerisindeki ÖSYM’nin yeni nesil sorularına birebir uyumlu; özgün sorular MEB kazanımları göz önüne alınarak oluşturuldu.Fonksiyonlar dergisine girişte Gri Koç’un videosunu izleyerek dergiyi kaç günde ve nasıl bitirmen gerektiğini öğreneceksin.
 
Ayrıca fonksiyonlar işlerken işine yarayacak hap bilgileri Hatırla kısmından edinebileceksin. Föy sayfalarının başında bulunan Özet, Örnek-Çözüm ve Pekiştir bölümleriyle önce konuyu öğrenecek,örnek soru ve çözümüyle mantığını kavrayacak sonra da pekiştireceksin. Hemen ardında yer alan föy testleriyle de kendini geliştireceksin.
 
Temel Düzey, Orta Düzey, İleri Düzey ve Sınav Tarzı soruların yer aldığı bölüm testleri konuları öğretecek, sınayacak, zorlayacak ve sana sınav provası yaptıracak.Derginin bölüm testlerinden sonra gelen Fonksiyonları baştan sona tarayanTekrar Testleri ise eksiğin kalmamasını sağlayacak. Dergide her testin başında bulunan karekodları okutarak takıldığın soruların çözümünü uzman hocalardan dinleyebilirsin.
 
Matematik dergisi serilerinden olan fonksiyonlar ve sonrasında gelecek olan diğer matematik dergileri TYT-AYT’de istediğin nete ulaşmanı sağlayacak.Kendine güven ve unutma: Doğru yöntemle ve kaynakla çalışırsan üniversite sınavında başarı seni bekliyor!

Liste Fiyatı: 26,00
Yayın Tarihi: 10.10.2019
ISBN: 9786257547604
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 144
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 19 x 27 cm

Bu üründen 228 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tyt-ayt-fonksiyonlar-matematik-dergisi/517246.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9959069/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner