banner
Uluslararası Ticarete Giriş

Uluslararası Ticarete Giriş

Uluslararası ekonomik ve ticari ilişkiler bir ülkenin iç ekonomik ilişkilerine kıyasla çok daha karmaşık bir yapı göstermektedir. Bunun nedenini açıklamakta sadece ulusal kurumlar ve kuralların etkisinin yanında uluslararası hatta uluslar üstü kurum ve kuralların da devreye girmekte oluşu önemli bir yer tutar.
Buna kültür, talep ve tercih farklılıkları da eklediğimizde yukarıda kullandığımız "karmaşık" ifadesinin hiçte fazladan bir ifade olmadığı görülecektir. Uluslararası ticaret, tıpkı yaşam gibi üç boyutlu bir yapıya sahiptir. Birinci boyutu teorik zemin oluşturur. İkinci boyutunu teoriden etkilenen ve/veya teoriyi etkileyen uluslararası ticaret politikaları, üçüncü boyutu ise bunların uygulamaları oluşturmaktadır. Çalışmada bu bütünlük esası temel referans olarak ele alınmıştır.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 20.03.2007
ISBN: 9789944771337
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 568
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt

Bu üründen 54 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/uluslararasi-ticarete-giris/92640.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:148210/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner