banner
Üstün Dökmen'le Nehirde Psikodrama Sandalıyla Yolculuk

Üstün Dökmen'le Nehirde Psikodrama Sandalıyla Yolculuk

İlk Kez Psikodrama Tekniğiyle Yapılan Nehir Söyleşi

Bircan Kırlangıç Şimşek, psikodrama tekniğini kullanarak söyleşiyor Üstün Dökmen’le. Psikodrama, tüm sanat dallarını terapiye taşıma olanağı verirken kullandığı tekniklerle de tüm sanat dallarının içine girebilen bir psikoterapi yöntemidir. Kişiye; insan bütünlüğünün her parçasını doğrudan eline alıp görerek, koklayarak, tadarak, işiterek, dokunarak onarma ve yeniden bütünleştirme olanağı verir. Serüven dolu bir yolculuğa benzer. Böylece içinde bulunduğunuz anın biricik ve tek olan aydınlığında geçmişinizi yeniden onararak yaşarken geleceğinizi de prova etme, kurma, kurgulama fırsatını bulursunuz.

Üstün Dökmen, kimi zaman babasının, dedelerinin yerine geçiyor, kimi zamansa onlardan kalan eşyaların. Kendisini nehir gibi akıcı bir üslupla anlatıyor:

“Bir senedir kendimde fark ettiğim şeyler var. Önemli bir içgörü kazandım. Sağlıklı olmak. İkincisi keyifli olmak. Keyfime düşkünüm ben. Ama nasıl keyif, içini doldurmak gerekiyor. Güzel bir manzara olunca burada çalışılır duygusu geliyor bana. Burada kitap okunur. Genelde yanımda kitabım olur, iyi bir manzara olursa okuyayım diye. Beş dakika da olsa okumam gerekiyor.” Bu nehir söyleşi, Üstün Dökmen’i tanımak isteyenler için iyi bir fırsat.

Liste Fiyatı: 13,89
Yayın Tarihi: 17.05.2010
ISBN: 9789756093665
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 368
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 157 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ustun-dokmenle-nehirde-psikodrama-sandaliyla-yolculuk/149857.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:48302/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner