banner
Uzaylılardan Vahiyler!

Uzaylılardan Vahiyler!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucus Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar ülkesi olamaz" demesine rağmen; aradan geçen onlarca yıl içinde ülkemizde pek çok "yalancı peygamber" gördük... İşin acı tarafı, bunların bir kısmının "Atatürkçülük maskesi" ardına saklanması idi. Son dönemlerde moda olan büyül kavram ise "kozmik" sözcüğü. Bu sözcük, "uzay" ya da uzaylı" sözcükleriyle, hatta "uçan daireler" ile birlikte anılır oldu. "Kozmik bilinç" aşağı, "kozmik enerji" yukarı!... İpin ucunu kaçıranlar, buna tüm zamanlarını ayırabilenler ise bilimsellik kılıfı altında "kozmik vahiylere" ulaştılar!..

Konunun çok derin iç ve dış boyutu bulunuyor. Bu kitapta; uzaylılar tarafından yazdırıldığı iddia edilen bir kitapta yer alan akıl almaz iddiaları, bu iddiaların bilimsel olarak yanıtlarını ve örgütün çalışma sistemini büyük bir ibretle okuyacaksınız.

Liste Fiyatı: 0,00
Yayın Tarihi: 11.08.2003
ISBN: 9789756613153
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 167
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

Bu üründen 20 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/uzaylilardan-vahiyler/54370.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:50728/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner