banner
Vademecum 2013 Modern İlaç Rehberi

Vademecum 2013 Modern İlaç Rehberi

I. Bölümünde; ATC İndeksi yer almaktadır. ATC İndeksi, Dünya sağlık Örgütü (WHO) tarafından oluşturulan ilaç sınıflandırma sistemidir. Bu sınıflandırma Anatomik, Terapötik ve Kimyasal (ATC) sisteme göre yapılmıştır. Her yıl revize edilen ATC İndeksinde, ilaçların sınıflandırmasıyla birlikte kullanılabilecek günlük dozlar da DDD adı altında gösterilmektedir.

II. Bölümde; Jenerik İndeks yer almaktadır. Bu bölümde, ilaçların etken maddesi dikkate alınarak sınıflandırma yapılmıştır.

III. Bölümde; İlaç Monografileri yer almaktadır. Kitapta yer alan Eşdeğerlilik konusu, etken maddenin sadece kimyasal konfigürasyonun kalitatif ve kantitatif benzerliği göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Ayrıca, her ilacın endikasyon bakımından yakın eşdeğeri olan alternatifleri “Alt.” Başlığı altında gösterilmiştir.

IV. Bölümde; parenteral solüsyonlar, üretilmeyen ilaçlar, kırmızı ve yeşil reçeteye tabi ilaçlar gibi faydalı bilgiler yer almaktadır.

V. Bölümde; ilaç üreticilerinin veya ithalatçılarının adres bilgileri ve ürettikleri preparatlar yer almaktadır.

Liste Fiyatı: 41,67
Yayın Tarihi: 29.01.2013
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 2064
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 11.5 x 24 cm

Bu üründen 21 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/vademecum-2013-modern-ilac-rehberi/266972.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:29166/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner