banner
Vadinin Kahramanları

Vadinin Kahramanları

Halli, vadinin kana susamış Trollerin kuşatması altında, vahşi ve tehlikeli bir yer olduğu günlere dair hikâyeleri dinlemeye bayılır ve efsanevi şövalyelerin bir araya gelip, gün ağarana dek kadim düşmanla dövüştükleri geceyi hayalinde canlandırmaktan büyük keyif alırdı.

Oysa şimdilerde, Trollerle dövüşmek yerini tarıma bırakmıştı ve kahramanlık dolu davranışların artık geçmişte kalmış gibi görünmesi de Halli’nin büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına neden oluyordu. Vadide artık barış vardı.

Ancak bir eşek şakasının sonucunda eski bir kan davası yeniden alevlenince, Halli de kendi gözüpek arayışını gerçekleştirme şansını yakaladığını düşünmeye başladı.

Arne Evi’nin yegâne kızı ve en az Halli kadar gözü kara ve dik başlı Aud da ona katılmıştı. Artık birlikte, o güne dek öğrendikleri her şeye meydan okumaya ve efsaneler, vadi ve kendileri hakkındaki gerçekleri keşfetmeye koyulacaklardı.

VADİNİN KAHRAMANLARI, olayların akışında beklenmedik dönüşler, meşum düşmanlar ve küçük ama unutulmaz bir kahramanla, destansı bir serüven.

Liste Fiyatı: 270,00
Çevirmen: Elif Demir
Yayın Tarihi: 08.11.2010
ISBN: 9789755096582
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 456
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21.5 cm

Bu üründen 67 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 180,09
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/vadinin-kahramanlari/245137.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:192746/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner