banner
Vasiyet

Vasiyet

“Evlat, ağlama ve dinle vasiyetimi. Yıllar önce benden alınanı geri almalısın. Evet, zamanı geldi artık, senin olanı git ve al. Hemen Kuzey Kıbrıs'a gitmeli ve orada Yavuz Hasan amcanı bulmalısın, o sana her şeyi anlatacak. Bir de seni nasıl sevdiğimi...”
Babasının solmuş yüzünde zorla kıpırdayan dudaklarından dökülen son cümlelerdi bunlar. Yaşadığı bu ayrılık ne kadar zor ve acıysa yeniden bir araya gelmek de bir o kadar imkânsızdı artık.
“Her şey yolunda gidecek, kimsenin odaya girmesine müsaade etmem, rahat ol ama elini de çabuk tut. Son bir şey daha... Trafiğin soldan aktığını sakın unutma, başına bir iş gelsin istemiyorum.”
 
Deniz, onun her söylediğini anladığını gösterecek şekilde kafasını sallıyor ama yine de cevap veremiyordu. Murat, Deniz’e sarılıp “Sana güveniyorum.” diye fısıldadı ve odadan ayrıldı. O andan sonra Deniz için zaman bir türlü geçmek bilmedi. Telefonunu önüne koyup kendisine bir kahve yaptı. Odada gezindi, tekrar tekrar yanına aldıklarını kontrol etti. Saçlarını açıp en az üç defa tekrar topladı. Elleri terliyor diye defalarca ellerini yıkadı, birkaç dakikada bir telefonunu kontrol etti. Balkona çıkıp açık havada derin derin nefes aldı. Sonunda mesaj geldiğinde Deniz, üçüncü kahvesini içiyordu. Saat gece yarısını geçmişti.

Liste Fiyatı: 200,00
Yayın Tarihi: 26.10.2022
ISBN: 9786057189219
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
137,50

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 104

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 126,50
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/vasiyet/630099.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11622781/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner