banner
Venüs'ün Doğuşu

Venüs'ün Doğuşu

Zengin bir kumaş tüccarının kızı olan Alessandra Cecchi henüz on beş yaşına girmemiş genç bir kızdır. Bir Rönesans çocuğu olan Alessandra, yaşıtlarının çok üstünde bir zekaya sahiptir ve en büyük tutkusu da resim yapmaktır.

Babası, Floransa’daki saraylarının şapelinin duvarlarını süslemesi için Kuzey Avrupa’dan bir ressam getirtir. Alessandra, eve gelen ressama ve çizimlerine hayran olur.

Bu arada Floransa aşırı dinci Savonarola’nın yükselişine tanıklık etmektedir. Ne var ki, Alessandra’nın Floransa’sında Medicilerin ön ayak olduğu lüks, göz kamaştırıcı sanatsal etkinlikler ve bilimsel çalışmalar vardır. Ama genç kız, Svonarola’nın milislerinin yaşattığı şiddet ve acımasızlık dolu dünyada sıkışıp kalır.

Venüs’ün Doğuşu, Floransa’nın en dramatik devrinde geçen; sanat, din, güç ve ihtiras temalarıyla örülmüş bir aşk hikayesidir.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Petek Demir
Yayın Tarihi: 04.10.2006
ISBN: 9789752107588
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 431
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 33 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/venusun-dogusu/86664.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:290833/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner