banner
Yabancılar

Yabancılar

"Kemal Bekir'in Yabancılar'ı da başka bir başarı. Bu kitapta aynı kıza aşık olan genç ve yoksul bir işçinin hikayesi de var. Bu hikaye pek dokunaklı bir şiirle verilmiş."
Reşat Nuri Darago, Varlık

"... 'Bakındı, Rauf'un her zaman oturduğu bir iskemleye doğru yürürken geriden başka bir iskemle çekti.' Kemal Bekir, daha önce, Sıtkı ile Rauf'un ilişkilerini belirttiği için buradaki bu ustaca saptama birden bir değer kazanıyor. Bu ustaca bir saptamadır; bir psikolojik durumun romana özgü bir biçimde verilişidir. Ne var ki kişisinin iç dünyasını açıklayan yazar, yakaladığı bu psikolojik durumları ustaca belirtmekle yetinmeli."
Fethi Naci, Dost

"Bana öyle geliyor ki, yeni yayınlanan romanlarda ortam, daha çok köyler ve kentlerdir. Kasaba ortamı daha az seçilmiş görünüyor. Kemal Bekir'in romanı ilkin bu yönden ilgimi çekti. Sonra çok iyi bildiğimi sandığım küçük kasabaların kişilerini roman içinde görmeyi, izlemeyi özlüyordum. İlgi çekici bir romanı açtığımı çok geçmeden anladım. Dil ile öz ilişkisini iyi kurmuş çünkü yazar."
Ömer Faruk Toprak, Pazar Postası

Liste Fiyatı: 15,00
Yayın Tarihi: 01.10.2005
ISBN: 9789758460816
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 126
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 20 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 11,21
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yabancilar/86017.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:147128/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner