banner
Yağmur ile Pofuduk

Yağmur ile Pofuduk

Hayvanları sevmek, onları korumaktan başlar!

Gina Mayer'in yazıp Gerhard Schröder'in resimlediği Yağmur ile Pofuduk, evcil hayvan sahiplenmenin çocuklara kattığı sorumluluk bilinci ve özgüven gelişimi üzerine sıcacık bir öykü.

Bir hevesle alınıp acımasızca sokağa terk edilen hayvanların maruz kaldığı olumsuzluklara dikkat çeken kitap, küçük okurları can dostlarımızın haklarını korumaları ve onlara kucak açmaları için harekete geçmeye davet ediyor.

Hayvanlarla yaşamı paylaşmanın güzelliğine değinen bu neşeli serüven, sorunun değil çözümün bir parçası olmanın her türlü engelin üstesinden gelmeye yeteceğini hatırlatıyor. 
 
Yağmur ile annesi parkta gezmeye çıktıkları bir gün, tasmasıyla oturma bankına bağlanmış minicik bir köpek bulurlar. Yağmur, adının Pofuduk olduğunu öğrendiği bu yavru köpeği hemen sahiplenmek istese de, annesini bir türlü ikna edemez: Ne yazık ki yaşadıkları apartmanda evcil hayvan beslemek yasaktır. Huysuz biri olarak tanınan ev sahipleri bu konuda net kurallar koymuştur. Anne-kız çaresizce köpeği barınağa götürürler. Lakin Yağmur'un içi hiç rahat değildir. Ne yapıp edip, gizlice de olsa Pofuduk'u eve almalıdır. Peki, ama ya Yusuf Bey'e yakalanırsa?.. 

“Hayvanları sevmek, onları umursamaktan başlar,” görüşünü savunan bu naif öykü, apartmanda evcil hayvan besleyebilmek için üstlenilmesi gereken yükümlülükler ve sorumluluklar ile ilgili çocuklarda farkındalık uyandırıyor. 

“Küçük Yıldızlar” koleksiyonu kapsamında “Okuma Seviyesi 1” olarak sınıflandırılan Yağmur ile Pofuduk, içerdiği bulmaca ve oyunlarla, öğrencilerin kelime dağarcığını zenginleştiriyor, okuduklarını daha iyi anlamalarını ve pekiştirmelerini olanaklı kılıyor.

Liste Fiyatı: 109,00
Çevirmen: Ümit Mutlu
Çizer: Gerhard Schröder
Yayın Tarihi: 20.05.2024
Orijinal Adı: Ein Hund für Jule
ISBN: 9786052858554
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 48
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 21 cm

İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
81,75

Genellikle 5-7 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 164

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 75,21
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yagmur-ile-pofuduk/683692.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11897505/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner