banner
Yahudi Tarihi

Yahudi Tarihi

Ünlü tarihçi Paul Johnson; "Yahudi Tarihi" adını taşıyan bu kapsamlı kitabında binlerce yıllık bir tarihi geçmişin izini sürüyor.
İlk dönemlerinden yakın tarihe uzanan geniş bir çerçevede, bu tarihsel olguları ciddi bir bilgi birikimi ışığında analiz ediyor. Tarihsel olguların en çarpıcılarından birisi olan bu tarih aydınlanıyor.
Önyargılar, bilgiye dayanmayan inanışlar karşısına çok geniş bir kaynak taramasına dayanan bilimsel ölçütlerle çıkıyor. Dünya tarihini ciddi bir biçimde etkilemiş bir halkın hikayesi kitapta tüm yönleriyle, özgün belgelere dayalı olarak anlatıyor. Halen yaşanmakta olan olaylar bu kitabın ışığında daha iyi anlaşılacaktır. Kitap, alanında varolan bilgi boşluğunu doldurmaya adaydır.

"Üstün, güçlü bir çalışma... Muhteşem bir başarı."
- Arthur Herzbergi
The New York Times Book Revievo

"Johnson bir tek kitapla olağanüstü nicelikte yararlı bilgiler sunuyor ve Yahudi tarihi hakkında gerçekçi bir tarzda konuşuyor."
- Armando Momigliano
The New Yorker Review of Books

"Johnson konusuna tek kitaplık profesyonel hikayelerin hiçbirinde rastlanmayacak bir canlılık verdi. Tarzının dramatik olmasına rağmen yapay duygusallıktan uzaktır ve gerçekler saptırılmadan tamamı tarif edilmiştir.
- John Gross
The New York Times

Liste Fiyatı: 26,85
Çevirmen: Filiz Orman
Yayın Tarihi: 30.11.2001
ISBN: 9789756742082
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 702
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 257 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yahudi-tarihi/30300.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:267282/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner