banner
Yalnızlık Ölümden Çok

Yalnızlık Ölümden Çok

"Torpidonun küçük lambası ellerimi aydınlatıyor ve yüzük parmağımdaki izi görüyorum. Filiz ve çocuklar... Resimleri gözlerimi dolduruyor, sonra Bay Z tepeme bir şimşek gönderiyor, sonra bir takvimin yaprakları süratle dönüyor ve bankadaki param günden güne eriyor. Her şeyin iç içe girdiği bu dünyada bir kapı aralanıyor, Mira o kapının aralığından başını uzatıyor. Bu güzel hayalden kaçmam gerektiğine inanıyor ama bunu yapamayacağımı seziyorum.Ve ben, 'Gerçekler iyidir ama yalanlar daha da iyidir!' diyorum."

Sürükleyici bir metin, akıcı bir dil ve derin bir roman sunuyoruz sizlere. Evet, bu üçü her zaman bir araya gelmez. Yalnızlık Ölümden Çok, okuduğunuz her sayfayla sizi içine biraz daha çekecek ve parmak uçlarınız yaprakları iştahla çevirecek. Romanı okurken, tüm öykünün sona bağlanmasını dileyecek, her şey nihayete erip roman bittiğindeyse, "Keşke bitmeseydi," diyeceksiniz. Ama yazarın da kaleme aldığı gibi... Hiçbir an sonsuza dek sürmez!

Liste Fiyatı: 17,13
Yayın Tarihi: 09.04.2013
ISBN: 9786056386800
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 344
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 26 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yalnizlik-olumden-cok/299909.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:124553/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner