banner
Yara

Yara

Daha önce iki öykü kitabını yayımladığımız Kadri Öztopçu’dan bu kez bir roman. Yara, sert, acımasız bir çocukluk öyküsünü anlatıyor. Romanın anlatıcısı, alabildiğine renkli bir babanın, bir tombalacının oğludur. Baba, mahalle kahvelerinin vazgeçilmez simasıdır. Başı bir türlü beladan kurtulmayan, sürekli “içeri” girip çıkan tombalacının öldürülmesiyle birlikte, oğulun yaşamında da ağır, çocuk ruhuyla altından kalkamayacağı bir dönem başlar.

Kadri Öztopçu, Yara’da anlattığı çevrenin insanlarının tüm hallerine vakıf; onları usta bir ressamın inceliğiyle çiziyor, psikolojik portrelerini, mahalle aralarının jargonuyla bütünleşmiş dillerini tüm gerçekliğiyle gözlemliyor. Sonunda, okurunu yakıcı bir ikilemle baş başa bırakıyor.

Nitelikli edebiyat okurlarının büyük beğeniyle okuyacağı, “fazladan” tek bir cümle barındırmayan, iyi çalışılmış, şiirsel, hüzünle yoğrulmuş, izi kolay silinmeyecek bir anlatı, Yara.

Liste Fiyatı: 85,00
Yayın Tarihi: 05.11.2013
ISBN: 9789750719059
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 104
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 377 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 38,25
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yara/321538.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:159336/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner