banner
Yaratıcı Yazarlık: Hayal Gücüyle Yazmak - Daha İyi Kurmacalar Yazmak için Hayal Gücünüzü Nasıl Kullanmalısınız?

Yaratıcı Yazarlık: Hayal Gücüyle Yazmak - Daha İyi Kurmacalar Yazmak için Hayal Gücünüzü Nasıl Kullanmalısınız?

Hayal gücünün sırrını keşfedin ve daha iyi yazmaya başlayın!
 
Kurmaca, yazarın hayal gücünden okurun hayal gücüne doğru yapılan bir yolculuktur. Fakat yolculuğun başarılı bir şekilde tamamlanması için yazan kişinin atması gereken adımlar vardır. Yazma bilgi ve becerisini geliştirmek için çalışmayan bir insanın yıllardır tasarladığı o harika roman ya da öykü fikrini hayata geçirememesinden doğal ne olabilir? Belki çok okumuştur, çok araştırmıştır hatta ona göre yazmak için her şey hazırdır. Ama "Kitap yazıyorum” düşüncesiyle başlayan roman ya da kısa öykü yazma girişimleri çoğu zaman yarım kalır veya ortaya çalakalem yazılmış bir metin çıkar. Çünkü bunlar yazma becerisini geliştirmeden, hazırlıksız yapılan girişimlerdir. Üstelik yazma becerisi tek başına yeterli değildir. Yazmak istiyorsanız sahip olduğunuz birikimi hayal gücünüz aracılığıyla kurmacaya nasıl dönüştürebileceğinizi öğrenmeniz ve hayal gücünüzü bu doğrultuda eğitmeniz gerekir.
 
Yaratıcı Yazarlık: Hayal Gücüyle Yazmak ile hayal gücünüzü kurmaca yazma sürecinde pratik olarak nasıl kullanabileceğinizi öğreneceksiniz. Aynı zamanda kitapta yer alan 30 yazma çalışması ile öğrendiklerinizi hemen uygulama fırsatı bulacaksınız ve yazdıkça hem kurma hem de yazma becerinizi geliştireceksiniz.
 
Müge Arbak kendi yazma yolculuğu ile kurucusu olduğu Farkındalık Yazarlığı Atölyesinde yıllardır devam eden yazar eğitmenliği deneyimlerini sentezleyerek yaratıcı yazma sürecinde çok önemli olduğu halde genelde üzerinde durulmayan hayal gücü kavramını avuçlarımızın içine bırakıyor, somutlaştırıyor ve şekillendiriyor. Yaratıcı Yazarlık: Hayal Gücüyle Yazmak sadece yazmaya yeni başlayanlar için değil, kurmaca yazmak isteyen her seviyeden yazar adayının yararlanabileceği uygulama odaklı bir eser olarak karşımıza çıkıyor.
 

Liste Fiyatı: 260,00
Yayın Tarihi: 02.05.2024
ISBN: 9786056884764
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 200
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 3 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
185,90

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 372

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 167,31
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yaratici-yazarlik-hayal-gucuyle-yazmak-daha-iyi-kurmacalar-yazmak-icin-hayal-gucunuzu-nasil-kullanmalisiniz/681833.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11888096/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner