banner
Yargıç Savage

Yargıç Savage

“Çift yaşam olmayınca hiç yaşam olmuyor. Ama doğrusu, insan yoruluyor…” Daniel Savage yakınlarda terfi etmiş bir yargıçtır; kıskanç meslektaşları, siyah olduğu için bu terfiye layık görüldüğünü ima etse de. Savage orta yaşlı sayıldığı bu dönemde artık durulma, oturma ve kendini yeniden ailesine adama vaktinin gelmiş olduğuna karar verir. Mesleği gereği de her türlü kuşkudan uzak, sorumluluklarının son derece bilincinde bir yaşam sürdürmesi gerekmektedir. Ancak Savage fazlasıyla uzun bir süredir çifte yaşam sürdürmektedir. Bir gün geçmişinden bir genç kadın, işini ve evliliğini mahvedebilecek şeyler bilen bir kadın, onu evinden aramaya başlar. Yargıç Savage en karışık hikayeleri mahkeme salonunda tüm ciddiyetiyle ayrıştırır ve düzeltirken, kendi yaşamı şiddet ve karmaşanın pençesine düşüverir – yaklaşan felaketi gören Savage, var gücüyle dünyasını ayakta tutmaya çalışır.

İngiltere’nin en sevilen yazarlarından Tim Parks, Yargıç Savage’da adalet kavramının karmaşıklığını; işi adalet dağıtmak olan bir adamın kendi yaşamında adaletle, dürüstlük ve sorumluluk duygusuyla nasıl bir ilişki kurduğunu göstererek ele alıyor. Yaratıcılığını, gözlemciliğini ve karakterlerini anlamadaki becerisini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Liste Fiyatı: 21,30
Çevirmen: Çiğdem Aka
Yayın Tarihi: 26.01.2012
ISBN: 9789759097806
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 359
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 22 cm

Bu üründen 12 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yargic-savage/267822.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:22180/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner