banner
Yaş Otuz Beş Yolun Tamamı

Yaş Otuz Beş Yolun Tamamı

Hayatındaki engeline rağmen istikametini kıbleden, pusulasını Kur’an'dan ayırmayan kadim dostum abim. Zaman şahit oldu ki hayatının da bir vakitten öteye gidemeyeceğine. Rabbim mücadele, aşk ve sabırla geçirdiğin ömrüne bin şahit ve dost kıldı. Ruhun şad, mekânın cennet olsun dostum. (K. Uçur)
 
Mark Twain kurguyla ilgili şöyle söyler: "Gerçek, kurgudan daha acayiptir, çünkü kurgu, olabilirlikleri gözetmek durumundadır; gerçeğin öyle bir zorunluluğu yoktur." Kurgu mantıklıdır, açıklanabilir, anlaşılabilirdir ya da bu unsurları gözetmek zorundadır. Oysa gerçek çok yönlüdür, bütünüyle anlatılamaz, şöyle bir değinilip geçilir gerçeğe. Bu kitabın yazarı fantastik ya da farklı olma çabası içinde olmamış ama gerçekçi olma kaygısı da gütmemiştir. Ne bir biyografi yazmaya çalışmış ne de çok farklı olduğunu düşündüğü hikayesini anlatma telaşına düşmüştür. Ne bir edebi tarzın formatına sadık kalma çabası içinde olmuş ne de postmodern bir tarz oluşturmaya çalışmıştır. Neyin ne kadar önemli olduğuna kendisi karar vermiş bir standart telaşına düşmemiştir. Ne doğal görünme ne de estetik olma kaygısı vardır. Sadece hikayesini bilmemizi istiyor yazar. Hem de paylaşmak istediği kadarıyla. Kelimelerin arkasındaki küçük bir can, büyük ruhuyla haykırıyor: Bilin ki yaşadım, bilin ki yaşadım… (N. Altundağ)
 
Hayatta imtihanın canlı şahitleridir onlar. Alınlarındaki secde izleri gibi siz onları, varlığıyla hissedersiniz. Yaptıkları veya yapmak istedikleri sizi kendisine hayran bırakır. Hatta derin bir iç çekersiniz, mahcubiyetten. Harun Uçur neslin sahabileri gibi sabırlı, azimli ve samimi bir iradeye sahipti. Siz onda Şeyh Ahmet Yasin’in mücadelesini, yine Ebu Salah’ın cesaretini görebilirdiniz. Unuttuğumuz tebliğ farizasını her daim uyguladığına şahitlik ederiz. İnşallah imtihanını hakkıyla verdiğine inandığımız güzel sevgiliye rabbim rahmet etsin. Ne mutlu ki arkasında onun yolundan giden mücahid kardeşler bıraktı. Ne mutlu ki kendisinden örnek alınacak güzel dersler bırakıt. Hakkını helal et, güzel insan… (S. Bazna)

Liste Fiyatı: 140,00
Yayın Tarihi: 23.05.2019
ISBN: 9786059931465
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 299
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 48 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 90,09
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yas-otuz-bes-yolun-tamami/505238.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8890211/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner