banner
Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı 1

Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı 1

Bir zamanlar evrendeki tüm yaşam, Yaşam Çiçeği'nin -bizleri fiziksel varoluşa götüren ve oran çıkaran geometrik desen- yaradılışın şablonu olduğunu biliyordu. Sonra, çok yüksek bir bilinç seviyesinden karanlığa düştük ve kim olduğumuzu unuttuk. Yüzyıllar boyunca bu sır, dünyanın her tarafındaki kadim sanat eserlerinde ve oylamalarda, ve yaşamın tüm hücrelerinde kodlanmış olarak kaldı.
Şimdi, bu uykudan uyanıyoruz, zihinlerimizdeki eski, bayatlamış inançları silkeleyip atıyoruz ve aldı pencerelerinden içeri sızan yeni şafağın altın ışıklarını görmeye başlıyoruz. Bu kitap, o pencereden biridir.

Burada Drunvalo Melchizedek, Yaşam Çiçeği çalışma grubunu yazı ve grafiklerle sunarak nasıl bu duruma geldiğimizi, dünyanın neden şu anki durumunda olduğunu ve tüm gerçek güzelliğiyle farkındalığın yeşermesine yol açan süptil enerjilerin ardındaki sırlara ışık tutmaktadır.

Kutsal geometri, varlığımızın temelindeki formdur ve gerçeğimizin kutsal düzenini gösterir. Bu düzeni, gözle görülmeyen atomdan, sonsuz sayıdaki yıldızlara kadar izleyerek her adımda kendimizi bulabiliriz. Burada verilen bilgiler, bir yol takip etmekle beraber, satırların ve çizimlerin arasında feminen özelliğin mücevheri, sezgisel anlayışı yatmaktadır.

Liste Fiyatı: 270,00
Çevirmen: Sibel Malkoç
Çevirmen: Gülgün Selçuk
Yayın Tarihi: 01.01.2010
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 230
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 21 x 25 cm

Bu üründen 1.286 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yasam-ciceginin-unutulmus-sirri-1/59800.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:98106/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner