banner
Yazarın Ölümü

Yazarın Ölümü

"....Sonunda sadede geldik; ikimiz burada, bu son sayfada birlikteyiz, hayatın gizemli öyküsünün kayıp son sayfasında. Doğrusu, gördüğün gibi o son sayfa da aynen ondanbir önceki sayfa gibi, sadece karakterlerin sayısı iyice azaldı, sayfanın da arkası görünmeye başladı. Öldükten sonra söyleyecek son bir sözüm var mı? Yok aslında. Hayal kırıklığıyla gördüm ki ölüm dilsel bir kategori için uygunsuz bir isimmiş, doğrusu bilet parasını geri istesem mi diye düşünüyorum - belki sen de aynı şeyi düşünüyorsun, Okur, bu yalancı, dolancı anlamsız kitabı kapatırken."

Daha önce Kapalı Kitap ve Kulenin Anahtarı ile Türk okuyucusunun beğenisini kazanan Gilbert Adair, Yazarın Ölümü'yle tekrar karşımıza çıkıyor. Bir yazarın kaçamadığı geçmişi, Teori'si ve kitapları üçgenindeki gerilim ve heyecan yine soluk kesiyor.

Liste Fiyatı: 6,48
Çevirmen: Aslı Biçen
Yayın Tarihi: 06.07.2004
Orijinal Adı: The Death of the Author
ISBN: 9789750808234
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 88
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 15 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yazarin-olumu/60558.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:62120/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner