banner
Yeni Türk Edebiyatı Alanında Yapılmış Tezler Bibliyografyası (1942-2007)

Yeni Türk Edebiyatı Alanında Yapılmış Tezler Bibliyografyası (1942-2007)

Sosyal bilimler alanında, ülkemizde kapsamlı, ulusal ve uluslararası nitelikte bilgi erişimini sağlayacak bibliyografik araçların yetersiz olduğu, pek çok çalışmada vurgulanmaktadır. Genel olarak Türk edebiyatında özel olarak da Yeni Türk Edebiyatı alanında bütün tezleri ihtiva eden eksiksiz bir bibliyografya bulunmamaktadır.

Bu güne kadar yayımlanan çeşitli çalışmaların hemen hepsi yapıları gereği ya bir üniversite veya belli zaman aralığı ile sınırlıdır. Araştırmacıların elinde şimdiye kadar Yeni Türk Edebiyatı alanında yapılmış tezler hakkında derli toplu bir kataloğun bulunmayışı sosyal bilimler alanında işaret ettiğimiz eksikliğin bir görünümüdür.

Bu eksikliği gidermek adına giriştiğimiz tarih, inkılap tarihi, siyaset tarihi, sosyoloji, felsefe, güzel sanatlar, filoloji, antropoloji, kamu yönetimi vb. pek çok bölümde Yeni Türk Edebiyatını yakından ilgilendiren çalışmaları da içeren 2723 tezin bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş bu çalışmanın araştırmacılara katkı sağlayacağını ümit ediyoruz.

Liste Fiyatı: 32,41
Yayın Tarihi: 18.03.2009
ISBN: 9789759263041
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 509
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 20 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 23,33
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yeni-turk-edebiyati-alaninda-yapilmis-tezler-bibliyografyasi-19422007/127532.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:12293/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner