banner
Yeşilin Kızı Anne - Rüzgarlı Kavaklar

Yeşilin Kızı Anne - Rüzgarlı Kavaklar

Yeşilin Kızı Anne serisinin dördüncü kitabı Rüzgârlı Kavaklar, Anne Shirley’nin maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. Esasında seriye yıllar sonra eklenen ve büyük ölçüde kahramanımızın nişanlısı Gilbert Blythe’a yazdığı mektuplardan oluşan bu roman, üniversite dönemini geride bırakan Anne’in bir lisenin okul müdürlüğü görevine atandığı üç yıllık dönemi konu alıyor. Artık yirmi iki yaşındaki Anne, öğrencilerine alışmaya çalışırken kasabanın önde gelen ailesi ile istemediği bir savaşa giriyor. Elbette bir yandan da yeni dostlar edinmekten, kitaba ismini veren Rüzgârlı Kavaklar’da kendine sevgi dolu bir yuva bulmaktan, kasaba sakinlerine yol göstermekten ve yer yer acı dersler çıkarmaktan da geri kalmıyor.
 
“Komedi ve trajedi hayatta fazlasıyla iç içe ge­çiyor, Gilbert. Aklımdan çıkmayan tek şey, elli yıl birlikte ya­şamalarına rağmen tüm bu süre boyunca birbirlerinden nefret eden çiftin hikâyesi. Gerçekten böyle hissettiklerine inanamı­yorum. Tüm o nefretin altında birbirlerini sevdiklerinden emi­nim... Tıpkı senden nefret ettiğimi sandığım o yıllar boyunca aslında seni sevmem gibi. Sanırım onlar da diğer dünyada gerçek hislerini fark edecekler. Ben bunu hayattayken öğren­diğime memnunum.”

Liste Fiyatı: 186,00
Çevirmen: Esra Damla İpekçi
Editor: Simge Delikanlı
Yayın Tarihi: 19.08.2022
ISBN: 9786257789400
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 311
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 20 cm

Bu üründen 213 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
148,80

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 84

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 141,36
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yesilin-kizi-anne-ruzgarli-kavaklar/624079.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11592336/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner