banner
Yetişkinlerde Kendine Güven

Yetişkinlerde Kendine Güven

Yıllar önce şöyle bir söz duymuştum : "Mutlu son yoktur" Hemen hemen haklı diye düşündüm. "Sadece mücadele var" diye de eklemiş olmalı. Yaşam adaletli değildir; ve hatta bazen de trajiktir. Bizim yetiştirdiğimiz bir meyvayı diğer bir adam ağaçtan koparsın ve bize verilmesi gereken ödülü de kendi alsın; yani verdiğimiz emek kredisini bizden çalsın. Tembel insanların şanslı olduğunu ve tüm felaketlerin de iyi insanları bulduğunu biliyoruz. Kendi ailemiz ve arkadaşlarımız bazı zamanlarda bizleri hayal kırıklığına uğratıyor ve bizleri kırıyorlar. Biz de onları kırıyoruz. Hayır, hayat adaletli bir dünya değildir. Tüm randımanımı vererek ve en içten çabalarımı göstermeme rağmen, bir gün arkama bir tekme yiyebileceğimi bilerek, özgüvenle geleceğe karşı nasıl yüzleşebilirim?
"Yüzde yüz ayakta kalarak ve yaşayarak"
Bu soruyu arkadaşım olan merhum Dr. Norman Vincent Peale’e yıllar önce sorduğumda almış olduğum bir cevaptı; ve duyduğum iyi bir cevaptı.
" Yüzde yüz ayakta kal."
İşte bunu yapın.
Walter Anderson

Liste Fiyatı: 0,00
Çevirmen: Sencer Çakıtlı
ISBN: 9789758261987
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 242
Cilt Tipi: Karton Kapak
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 4 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yetiskinlerde-kendine-guven/25953.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:96287/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner